marți, 11 mai 2010

Quart`Elle @ONG Fest

"Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania – ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Organizat anual, ONGFest isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate. "

Pe data de 6mai am luat parte, pentru a doua oara, la ONG Fest, asigurand ambientul muzical la Cocktail-ul de deschidere al editiei 2010. Anul trecut, deschiderea oficiala a ONG Fest s-a tinut la Palatul Sutu (Muzeul de Istorie al Bucurestiului), iar anul acesta a avut loc pe strada Vasile Lascar 31, unde isi are sediul Centrul de informare al Reprezentantei Comisiei Europene.
Sampanie, bufet suedez, speech-ul obijnuit despre promovarea comportamentului filantropic si voluntar si despre integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, una peste alta - toate au decurs cum trebuie... Pana si integrarea in UE merge mai usor cand bei sampanie si asculti tango-uri :P

Acestea fiind zise, ne vedem la editia urmatoare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu